Ana Sayfa
Duyurular
Sabamer Tez Sunumları Serisinin Dördüncü Oturumu
SABAMER Tez Sunumları Serisinin Dördüncü Oturumu

SABAMER Tez Sunumları Serisinin Dördüncü Oturumu

Balkan coğrafyası, tarih boyunca farklı kültürlerin ve medeniyetlerin kucaklaştığı, zengin bir tarihi mirasa ev sahipliği yapmış bir bölgedir. Sakarya Üniversitesi Balkan Araştırmaları Merkezi, bu önemli coğrafya hakkında bilgi üretmek ve paylaşmak amacıyla çevrimiçi etkinlikler düzenliyor:

“Balkan Araştırmaları Tez Tanıtımları”

Bu seride, Balkanlar üzerine yoğunlaşan lisansüstü öğrencilerimizin kapsamlı araştırmalarını ve değerli tez çalışmalarını sizlerle buluşturuyoruz. Her bir sunum, bölgenin tarihinden sosyal yapısına, kültürel zenginliklerinden ekonomik dinamiklerine kadar geniş bir yelpazede ele alınan konuları içerecek.

Sunumları ayrıca YouTube kanalımızda https://www.youtube.com/@sabamer URL bağlantısını kullanarak izleyebilirsiniz. 

Dördüncü Sunum: "Avrupa Ülkelerinde Göçün Güvenlikleştirilmesi ve Aşırı Sağ Partiler: Macaristan ve Yunanistan Özelinde Karşılaştırmalı Bir Analiz" - Öğr. Gör. Dr. Hacı Mehmet Boyraz 

Tez sunumları serimizin dördüncü oturumunda öğretim görevlisi sayın Dr. Hacı Mehmet Boyraz, Macaristan ve Yunanistan örnekleri üzerinden Avrupa'daki göç ile ilgili güvenlik politikalarını ve aşırı sağ partileri ele almaktadır. 

Fotoğraflar